25 jaar ervaring
96% Slagingskans
9.7 Klantscore

Over Rijschool RVV

Gevestigd op het Haarlemmerplein in Amsterdam vindt je wellicht de gezelligste rijschool van Amsterdam. Een daar voorheen gelegen bruine kroeg is omgetoverd tot de standplaats van Rijschool Veilig Verkeer. Vanuit hier beginnen alle motorrijlessen.

Voor het A en A2 motor rijbewijs kun je bij ons terecht, iedereen vanaf 20 jaar is welkom. Wij geven geen motorijles voor het A1 rijbewijs, uit principe voor de veiligheid.

Ook kun je bij ons terecht voor autorijles, vanaf 16.5 jaar ben je welkom om je lessen te beginnen.

Motorkleding te leen

Op de rijschool hebben we speciale jassen, broeken, handschoenen, helmen en zelfs rijschoenen gratis voor jou te leen. Op die manier gaan we veilig de weg op. Ook kun je nieuwe en gebruikte materialen bij ons aanschaffen met een leuke korting om je in het begin op weg te helpen.

Online Agenda

Onze rijschool werkt met een online agendasysteem waarin je zelfstandig en heel flexibel je lessen kan inplannen. Als je toevallig langsloopt is de kans groot dat onze instructeurs op pad zijn en tref je een dichte deur bij de rijschool. Boek daarom online door je te registeren of bel of stuur even een whatsappje.

Start je rijopleiding in Amsterdam

Motor

Auto

25 jarig jubileum

In 2020 viert de Rijschool Veilig Verkeer (RVV) haar 25 jarig jubileum. In 1995 zijn we in Amsterdam begonnen met autorijlessen. Door een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding te bieden, hebben we het vanaf het begin al erg druk gehad en een grote vaste klantenkring opgebouwd. Langzaam werden we een begrip in Amsterdam, dat is wat men zegt over rijschool RVV. In 2004 zijn we ook begonnen met motorrijlessen.

Uitstekend bereikbaar

In 2010 kregen we dan ook weer een nieuwe locatie aan het Haarlemmerplein. Deze nieuwe locatie voldoet prima aan ons uitgangspunt om een hoge kwaliteit tegen een redelijke prijs te leveren. Zo is de nieuwe locatie ingericht als oud-Hollands café met een gratis kopje koffie en thee voor onze leerlingen. Tevens is onze rijschool goed te bereiken met tram 3 en bus 18, 21 en 22 stoppen direct voor de deur.

10

Had niet beter gekund

Marcel en Jacob zijn de kroegbazen van RVV. Toen ik de eerste keer de rijschool binnenliep voor een proefles, zag het er bezig en rommelig uit. Wat je kan verwachten in een kroeg, niet perse bij een rijschool. Ik had eerder een proefles gedaan bij een andere rijschool. Alles was [...]
- Amsterdam - August 26, 2020
10

Hier leer je wat motor rijden inhoudt

Dankzij top instructeurs in korte tijd goed leren motor rijden en voor alle examens geslaagd. Pittige lessen met een dosis humor. Dank je wel Jacob en Marcel voor de fijne samenwerking!!
- Amsterdam - August 19, 2020
10

Super fijne rijlessen

Ik heb bij RVV hele goed en dijn erijlees gehad bij Silva. In één keer geslaagd door goede, professionele begeleiding. Zeker aan te raden!
- Amsterdam - August 17, 2020
221 customers rate us with a 8.8/10