Autorijles

Autorijles Amsterdam

Volgende vakantie roadtrip met de auto?

Begin met je autorijlessen bij Rijschool Veilig Verkeer voor levenslang auto plezier.

Proefles

Een 1.5 uur durende proefles is de beste manier om kennis te maken met autorijles. We beginnen met een uitgebreide uitleg. Daarna ga je met de echte auto de weg op. Een proefles autorijden kost nu slechts €29,-. De proefles is zelfs gratis als je daarna een pakket boekt.

Pakket deals

Als je wilt starten met autorijles, dan is het erg aantrekkelijk om een pakket af te nemen. Hierin zit een groter aantal lessen tegen een aantrekkelijk tarief. Vaak in combinatie met een CBR examen. Voor het autorijbewijs leg je een theorie-examen en een praktijk-examen af.

Veelgestelde vragen

Heb je nog vragen over de autorijles, de examens of onze rijschool? Grote kans dat je het antwoord vind bij de veelgestelde vragen hieronder. Zo niet? Bel of mail ons gerust, we geven je graag meer informatie.

Rijschool RVV

Slagingspercentage

Met een slagingspercentage van 97% heeft Rijschool RVV het hoogste slagingspercentage van alle rijscholen in Amsterdam.

Motorkleding

Bij Rijschool RVV is gebruik van alle motorkleding inbegrepen, van helm tot laars mag je lenen tijdens de lessen.

Amsterdam

Rijschool RVV is de enige motorrijschool in het centrum van Amsterdam. Al onze motoren staan geparkeerd op het Haarlemmerplein, ten westen van het Centraal Station.

8.8
Eigenwijs en eigengereid. Niet je rijbewijs halen, maar leren rijden. En als je dan kan rijden, dan haal je vanzelf je rijbewijs. TOP rijschool met TOP instructeurs. Bedankt Marcel, Menno, Nikki en Bob voor het ontdekken van de motorrijder in mij ......
- Amsterdam - 01-01-1970
Super ervaring bij RVV, de instructerus zijn allemaal vriendelijk en erg bekwaam. Qua lestijden ook heel flexibel.
- Amsterdam - 01-01-1970
215 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.8/10