Info

Rijschool RVV

In 1995 is Rijschool Veilig Verkeer (RVV) gestart. We zijn toen begonnen autorijlessen. Doordat we een goede prijs-kwaliteitverhouding bieden, hebben we het vanaf het begin al erg druk gehad.

3 jaar later, in 1998 hebben we de deuren geopend van onze vestiging aan de Willem de Zwijgerlaan te Amsterdam. Hier zijn we in 2004 met motorrijlessen begonnen. Wederom door de prijs-kwaliteitsverhouding en een bovengemiddeld slagingspercentage waren de motorrijlessen al direct een groot succes. Daardoor groeiden we ook hier weer snel uit ons jasje.

In 2010 kregen we dan ook weer een nieuwe locatie aan het Haarlemmerplein. Deze nieuwe locatie voldoet prima aan ons uitgangspunt om een hoge kwaliteit tegen een redelijke prijs te leveren. Zo is de nieuwe locatie ingericht als oud-Hollands café met een gratis kopje koffie en thee voor onze leerlingen. Tevens is onze rijschool goed te bereiken met tram 3 en ook bus 18, 21 en 22 stoppen hier voor de deur.

Haarlemmerplein41_Rijschool_RVV
Reviews
8.8
Eigenwijs en eigengereid. Niet je rijbewijs halen, maar leren rijden. En als je dan kan rijden, dan haal je vanzelf je rijbewijs. TOP rijschool met TOP instructeurs. Bedankt Marcel, Menno, Nikki en Bob voor het ontdekken van de motorrijder in mij ......
- Amsterdam - 12 april 2019
Super ervaring bij RVV, de instructerus zijn allemaal vriendelijk en erg bekwaam. Qua lestijden ook heel flexibel.
- Amsterdam - 31 maart 2019
215 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.8/10
WhatsApp?